Veel Chambres d’Hôtes eigenaren in Frankrijk bieden naast het verhuren van gastenkamers ook Table d’Hôtes aan.
Table d’hotes is een maaltijd of een compleet diner. Meestal van 3-4 gangen met voornamelijk verse (streek) producten. De table d’hôtes wordt genuttigd gezellig aan tafel met de andere gasten én de eigenaren van de chambres d’hôtes.
Table d’Hôtes met regionale producten
De eigenaren die ‘s avonds voor hun gasten een heerlijke Table d’Hôtes serveren voelen zich veelal erg verbonden met de regio. Ze kiezen (bewust) voor groenten en fruit uit eigen moestuin. En daarnaast halen ze hun andere producten niet te ver van huis. Zowel bij de plaatselijk boeren als op de locale markt. Specialiteiten van de streek weten de eigenaren vaak ook goed te vinden. Zowel bij de (delicatessen) winkeltjes als bij de boulangerie, boucherie en epicerie in de buurt.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.Ok
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.